Er rengøringen ikke den huslige opgave, der står øverst på listen over hvad du holder mest af?
Vi kan se at flere og flere helt almindelige mennesker får udført privatrengøring på deres husstand. Så de i stedet kan bruge deres tid på dem og det de holder allermest af i hverdagen.

Privat rengøring er en tillidssag

Nogle er dog tilbageholdende, fordi det er en stor tillidssag, at lade et firma komme ind og overtage den private rengøring.

Denne tillid vægter vi højt, hvorfor vi altid afstemmer forventninger med dig som kunde, inden vi laver en aftale.

Vores fornemmeste opgave er, at sørge for, at din bolig fremstår ren og pæn, og at den aftalte ydelse bliver udført til perfektion.

Derfor udføres vores arbejde udelukkende af personer med stor erfaring inden for privat rengøring.

Privat rengøring er for alle

Vi mener at rengøring ikke kun skal være forbeholdt personer, der bor i store villaer i hovedstaden, men også for private, der bor andre steder i mindre boliger på Sjælland. Derfor tilbyder vi privat rengøring over hele Sjælland til boliger i alle størrelser.

Så om du har en 2 værelses lejlighed eller en stor villa, så kan du kontakte os, for ingen privat rengøring er for stor eller for lille.

Måske har du lige holdt et stort arrangement, så der trænger til en rengøring af hjemmet, eller også har du måske besluttet med dig selv, at du ikke gider at gøre det faste rengøringsarbejde selv.

Vi kan både komme ud en gang og få gjort rent, eller vi kan lave en fast aftale om rengøring, så du er sikker på, at der ligger en rengøringsaftale fast i kalenderen hos både dig og hos os.

Vi kan klare rigtig mange udfordringer inden for privat rengøring.

Om du er allergiker, og derfor kun tåler økologiske rengøringsmidler, eller om du er stoppet med at ryge indenfor, og derfor vil have vasket røglugten væk, så har vi personale, der kan klare den opgave.

Kontakt os i dag med din forspørgsel.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en forespørgsel på privat rengøring, eller ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring af dit hjem.

Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, ringe til os på +45 42 15 97 96 eller +45 42 76 77 11 eller skrive din forespørgsel til os på info@rsservice.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!