Økologisk og miljøvenlig rengøring

Hos RS Service har vi en stor tiltro til en grønnere og mere miljø venlig tilgang til rengøring. Derfor har vi udvidet vores rengørings portfolio og valgt at tilbyde vores kunder en 100% økologisk og miljø rengøring.

Vi har mange års erfaring med rengøring og ligegyldigt, hvorfor du ikke selv kan varetage rengøringen, så er vi hos RS Service altid klar til at hjælpe dig. Vi har professionelle og uddannet rengøringspersonale, som kun benytter sig af svanemærket rengøringsmidler i vores økologisk og miljøvenlige rengøringsservice.

Denne type rengøring tilbyder vi både til vores private -og erhvervskunder, da vi oplever en større efterspørgsel på miljøvenlig rengøring.

Udover at vores rengøring er en bæredygtig og miljøbevidst rengøring, så er den også kvalitetsbevidst og altid til en fast lav pris. Det gør vi udelukkende, fordi vi mener at det ikke skal være dyrt at være grøn.

Hvis du vælger en økologisk rengøring fra RS Service får du økologisk rengøringsmidler som er 100% nedbrydelige i naturen, og indeholder ingen syntetiske dufte. Du kan desuden også vinke farvel til usunde kemikalier, parabener, formaldehyder, petrokemiske stoffer, fosfater, ammoniak, blegemidler og andre hormonforstyrrende stoffer.

 

Hvorfor vælge en økologisk og miljøvenlig rengøring?

  1. Du får en rengøring som er 100% nedbrydelig i naturen
  2. Vores grønne rengøring indeholder ingen syntetiske dufte, farver eller konserveringsmidler
  3. Vores produkter er hud og allergi vanlige
Få et gratis tilbud

Miljøbevidst rengøring på kontoret?

At være miljøbevidst på arbejdspladsen er en god ide for dig og dine medarbejdere, fordi vores økologiske og miljøbevidste rengøring er allergivenlig. Udover at i får et sundere indeklima får i også et rengøringspersonale som er dybt professionelle og dedikeret til at levere et super rent kontor efter endt opgave. Måden vi arbejder på at typisk en abonnementsløsning, hvor der udføres rengøring typisk 1-2 gange ugentligt. Men alt er muligt og vi udarbejder altid en skræddersyet løsning til vores erhvervskunder.
Når du er erhvervskunde hos RS Service kan du altid forvente lidt ekstra, hvis vi ser en skraldespand som ikke er tømt, men ikke er i vores område, er vi altid proaktive og tømmer skraldespanden helt uden ekstra omkostninger*

*Det er ikke noget vi selv opsøger, det vil sige det er udelukkende en ekstra service, og hvis det opdages. Der kan ikke klages over at vi ikke har set skraldespanden i området vi ikke har aftalt.

Som erhvervskunde får I et yderst troværdigt og loyalt rengøringsfirma som altid overholder vores aftaler, vi stræber efter at leverer til ekstrem høj service for vores kunder, da vi ligesom jer lever af tilfredse kunder.

 

Er du privat kunde? – og ønsker en bæredygtig rengøring?

Er du privatperson og ønsker at vi skal varetage rengøring i din bolig, så er vi de rette til opgaven.

Vi har mange års erfaring inden for privat rengøring og sætter en stor ære i at skulle rengøre dit private hjem. En ting er helt sikkert vi ved, hvor svært det kan være at lade andre komme ind i dit hjem, derfor har vi sat ekstra fokus på tryghed, når vi skal gøre rent hos private.

Det gør vi ved at vi altid sende det samme rengøringspersonale ud på til din bolig hver gang, så du kan lære vores rengørings mand eller kvinde at kende, så du får et trygt forhold til os. På den måde mener vi at vi kan skabe mere end bare et rent hjem, vi mener også at ved at styrke båndet mellem personale og kunde, kan skabe noget stort, så du trygt kan lade os gøre rent i dit hjem.

Vi aftaler altid en plan for, hvordan du ønsker at vi skal gøre rent i dit hjem, så vi udfører opgaven netop som du ønsker og efter dine behov.

Skulle planen undervejs ændre sig så, er vi meget fleksible, så du kan få den retmæssige rengøring.


Kontakt os for et gratis og uforpligtende grønt tilbud i dag.

Lyder det som noget for dig? Så udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også ringe til os på telefon 42767711, hvis du har spørgsmål eller lign.